Hallo,

Ik ben Liesbeth (1966), ontwerper en oprichter van het label Sloppop Yeah. Ik ben getrouwd, heb 3 studerende kinderen en ben van huis uit docerend musicus. Na de opleiding tot Docerend musicus volgde ik de master Uitvoerend musicus en startte ik in 1991 mijn eigen muziekschool. Na 15 lesgeven verhuisden ons gezin naar Oostenrijk waar ik in 2006 begon met het ontwerpen van kleding en accessoires: het ontstaan van Sloppop Yeah! (ja inderdaad, een verwijzing naar het populaire Toppop Yeah!) In 2008 keerden we terug in het Noorden van Nederland en maakte ik een switch in mijn ontwerpen.

Het laatste jaar levert Sloppop ook kleding en accessoires aan winkels in binnen- en buitenland en werk ik samen met bloggers en tijdschriften. Je kunt Sloppop Yeah o.a. vinden in off- en online winkels in Nederland, België en Engeland. Meer informatie vind je onder het kopje 'stockists'. 

Sloppop stond de afgelopen jaren o.a. in tijdschriften als Flair, VTwonen, 101 woonideeën, Luna (D), Viva, Vriendin, KEKmama, Ouders van Nu, Mollie Makes en in kranten als DvhN en de Volkskrant. Sloppop werkte mee aan het 4e boek van Ingrid van Willenswaard (release 12 april 2016)

Naast het ontwerpen van kleding houd ik mij ook bezig met interieur. Ons interieur is een aantal keer gefotografeerd, maar is nog niet terug te vinden in de bladen. In de zomer van 2016 verhuizen we naar een huis in de bossen, alwaar ik mij zal storten op de renovatie. 

© 2010 - 2017 Sloppop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel