Over mij

Ik ben Liesbeth (1966), ontwerper en oprichter van het label Sloppop Yeah. Ik ben getrouwd, heb 3 studerende kinderen en ben van huis uit docerend musicus.  Na 15 lesgeven verhuisden ons gezin naar Oostenrijk waar ik in 2006 begon met het ontwerpen van kleding en accessoires: het ontstaan van Sloppop Yeah! (ja inderdaad, een verwijzing naar het populaire Toppop Yeah!) In 2008 keerden we terug naar Nederland en maakte ik een switch in mijn ontwerpen. De ontwerpen staan voor kleur en geometrie. Dit zie je terug in zowel de kleding als in de woonaccessoires (kussens en slingers).

Het laatste jaar levert Sloppop ook aan winkels in binnen- en buitenland en werk ik samen met bloggers en tijdschriften. Sloppop stond de afgelopen jaren o.a. in tijdschriften als Flair, VTwonen, 101 woonideeën, Luna (D), Viva, Vriendin, KEKmama, Ouders van Nu, Mollie Makes en in kranten als DvhN en de Volkskrant. Sloppop werkte mee aan het 4e boek van Ingrid van Willenswaard (12 april 2016) en het 1e boek van Annemarie Huijser (verschijningsdatum november 2017), leverde kussens aan de mini editorial van Zara en aan de toonkamer van Wimke Tolsma voor Flexa op de VTwonen Designbeurs 2017.

Naast het ontwerpen van kleding houd ik mij ook bezig met interieur. Op 16 oktober 2017 verscheen ons huis in het Engelse Indie tijdschrift 91magazine.co.uk met foto's van mijn hand en tekst van Mel Wiggins. In november van dat jaar maakte ik beelden van ons huis voor Design Sponge.

De renovatie van ons huis kun je volgen via mijn blog.

© 2010 - 2018 Sloppop Yeah - De mooiste handgemaakte kleding en accessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel